Accommodatie Nelson

Accommodatie Nelson

Nelson kent als toegangspoort naar diverse National Parks en activiteiten verschillende soorten accommodatie. Er zijn gezellige B&B's in koloniale huizen, grote hotels, motels, campings en veel hostels. Vooral deze laatste categorie is van hoge kwaliteit. Veel oude koloniale gebouwen zijn omgetoverd tot accommodatie waardoor je hier in stijl logeert. Zowel in het centrum als vlak daarbuiten heb je ruim de keus. Motels vind je veelal in de buurt van Tahunanui Beach.

Accents on the Park

Een aanrader is Accents on the Park. Hier logeer je voor weinig geld in een (zeker voor backpackers) luxe accommodatie, middenin het centrum maar in een rustige straat aan het park. Het hostel zit in een prachtig gebouw met balkonnetjes vanwaar je uitzicht hebt op het Church Hill Park.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 75 reizen naar Nieuw-Zeeland

Er is een bistro en een café waar je voor nog geen €5 een maaltijd kunt krijgen. Accents on the Park wordt gerund door het enthousiaste stel Linda en Royce en dat merk je al aan de ontvangst. Deze is bijzonder hartelijk waardoor je je meteen thuis voelt.

Bjizondere hostels

Een ander bijzonder hostel is The Palace Backpackers aan Rutherford Street. Dit blauwe, wat Pipi Langkous-achtige huis is ligt op een heuvel aan het centrum vanwaar je tijdens je ontbijt een prachtig uitzicht over Nelson hebt.

Eigenaar Dave heeft met veel plezier alle kamers van het victoriaanse gebouw een eigen thema gegeven. Zelfs de badkamer is veranderd in een Hundertwasser walhalla. Er is een spa waar je lekker kunt dobberen, lounge tuin en een bibliotheek met zelfs Nederlandse boeken. Dave zorgt voor een gratis ontbijt en broodjes in de avonduren.

Let op: in de zomer is Nelson erg druk dus als je zekerheid over je accommodatie wilt, boek dan van tevoren.

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors