Forelvissen Nelson

Forelvissen Nelson

door Getaway Travel

Nieuw-Zeelands meest bezochte visgebied is de regio Nelson/Marlborough. Doordat de toppen van de Southern Alps de regendruppels opvangen, ontstaat hier een droog en warm klimaat, waar forellen het prima naar hun zin hebben. Naast de veelvoorkomende bruine forel, vind je hier ook de regenboogforel. Vooral de bruine forel trekt toeristen over de hele wereld.

Goede rivieren waar je kunt vissen zijn de Wairau River, Motueka River, Buller River, Travers River en de Gowan River. Bij de meeste zul je alleen forellen tegenkomen, maar dankzij een zalmkwekerij in de buurt kun je bij de Wairau River vaak wat verdwaalde zalm tegenkomen.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 122 reizen naar Nieuw-Zeeland

De vissen zijn hier niet altijd goed te zien, maar als je grondig langs de zandbanken gaat, heb je een grote kans dat je daar wat vissen naar boven haalt.

Onafhankelijk advies over je reis naar Nieuw-Zeeland

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors