Devonport

Devonport

door Getaway Travel

Devonport is een plezierige buitenwijk van Auckland, op zo'n tien minuten varen ten noorden van het centrum van de stad. Alleen al de overtocht met de ferry is de moeite waard. Dit is namelijk een goedkope manier om te genieten van het aquamarijne water, de zeilboten, de donkergroene vulkaan Rangitoto, de Auckland Harbour Bridge en de rest van de skyline van de stad.

Je komt aan bij de sfeervolle Devonport/Victoria Wharf, waar je veel winkels, authentieke boetiekjes, restaurants en cafés je opwachten.

ZELF NAAR Auckland?

Bekijk alle 56 reizen naar Auckland

Relaxen aan het water

Devonport is een relatief rijke buitenwijk met mooie villa's aan het water, stranden en hangt er een historische sfeer dankzij de vele Victoriaanse en Edwardiaanse architectuur.

Hoewel de commercie Devonport ook heeft ontdekt, is het nog steeds een prima wijk om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. Hier kom je om te relaxen aan het water met een cocktail in je hand en uitzicht op de haven en skyline van Auckland.

Mount Victoria

Liefhebbers van antiek, curiosa en boeken kunnen hier hun slag slaan. Voor een mooi uitzicht over deze wijk en de stad is het beklimmen van de nabijgelegen Mount Victoria een must. Hier kun je 360 graden om je heen kijken.

Devonport ligt ten noorden van Auckland op het Noordereiland en is te bereiken per ferry vanaf het Ferry Building, gelegen in het centrum van Auckland.

Reizen Auckland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors