The Windmill Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

The Windmill

door Getaway Travel

Oké, je bent natuurlijk niet helemaal naar Nieuw-Zeeland gevlogen om je meteen te storten op speculaas, kroketten en haring. En je gaat zeker niet meteen een koddig Delfts Blauw molentje aanschaffen. Maar mocht je na een tijdje reizen toch behoefte hebben aan een lekkere zak drop of een stuk Edammer kaas, dan kun je ook Down Under in Auckland terecht.

Nederlandse keuken

In de wijken Henderson, Orewa Beach en Papakura in Auckland bevinden zich de winkels van The Windmill. Deze groep van Dutch Delicatessen heeft het neusje van de zalm van de traditionele, Nederlandse keuken.

ZELF NAAR Auckland?

Bekijk alle 56 reizen naar Auckland

Hier alleen rondkijken is al erg leuk want ze hebben er echt veel. Zo vind je hier verschillende soorten typisch Nederlands broodbeleg, koekjes, snoep, drank, kaas, groenten… noem maar op! Wat dacht je van een glaasje Beerenburger of een kommetjes Unox erwtensoep? Zij hebben het en nog veel meer.

The Windmill zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Auckland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors