Two Volcanoes Walk

Two Volcanoes Walk

door Getaway Travel

Auckland is op en rond 48 vulkanen gebouwd waarvan een aantal je een geweldig uitzicht over de stad geven. Twee hiervan, Mount Victoria en North Head, liggen in de gezellige wijk Devonport aan de overkant van het stadscentrum. Pak de ferry en doe hier de 'Two Volcanoes Walk'. Dit is een mooie wandeling door een rijke, historische wijk van Auckland waarbij je een prachtig panorama over de stad hebt.

Devonport

Devonport heeft niet alleen interessante Victoriaanse architectuur, maar ook fijne stranden en gezellige horeca en winkels. Deze wandeling is vijf kilometer lang en duurt zo'n 2,5 uur. Ideaal wanneer je even wilt ontsnappen aan de hectiek van de stad.

ZELF NAAR Auckland?

Bekijk alle 54 reizen naar Auckland

Je begint bij de Devonport Wharf en voert je langs de Victoria Road met mooie oude huizen, kunstgaleries en antiekwinkeltjes. Dan stuit je op de eerste vulkaan: Mount Victoria. Klim naar de top voor een geweldig uitzicht.

Tweede vulkaan

Weer beneden volg je Kerr Street naar Cheltenham Beach. Dit is een relaxed strand waar je een prachtig uitzicht hebt op Rangitoto Island, de jongste vulkaan rond Auckland.

Je route vervolgt zich via Cheltenham Road naar vulkaan nummer twee: North Head. Hier zie je resten van een oud fort en heb je een schitterend panorama over de stad en de Hauraki Gulf Islands. Via de King Edward Parade loop je terug naar de Devontport Wharf en heb je onderweg mooi zicht op de stad en de haven.

Reizen Auckland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors