New Zealand National Maritime Museum Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

New Zealand National Maritime Museum

door Getaway Travel

Water en boten hebben altijd een cruciale rol gespeeld in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland, dus een maritiem museum mag niet ontbreken in de grootste stad van het land. In het New Zealand National Maritime Museum vind je een groot aantal historische schepen, zoals kano's van de eerste Polynesische ontdekkingsreizigers van zo'n duizend jaar geleden.

Schepen

De schepen in dit innovatief en educatief opgezette museum liggen zowel binnen als buiten in het Viaduct Basin. Een zaal is ingericht als scheepsinterieur, compleet met scheepsgeluiden en een zacht deinende vloer. In het museum is ook ruimte voor nieuwe schepen, waaronder Nieuw-Zeelandse zeiljachten die de overwinning behaalden in de beroemde America's Cup in het jaar 2000.

ZELF NAAR Auckland?

Bekijk alle 56 reizen naar Auckland

Het New Zealand National Maritime Museum ligt op de hoek van de Quay St en Hobson St aan het water van de Princes Wharf in het centrum van Auckland. Op de website van New Zealand National Maritime Museum vind je meer over de schepen en andere praktische informatie.

New Zealand National Maritime Museum zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Auckland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors