Rainbow's End Adventure Park

Rainbow's End Adventure Park

door Getaway Travel

Rainbow's End Adventure Park is hét pretpark van Nieuw-Zeeland. Hier geen over the top festiviteiten à la Disneyland maar wel een achtbaan compleet met loopings en een kurkentrekker.

Heb je een sterke maag? Test dit door je mee te laten voeren in het piratenschip. Heeft je maag dit overleefd? Probeer dan de 'Fear Fall'. Zoals de naam al doet vermoeden word je hierbij de lucht in gehesen om vervolgens heel snel weer richting aarde te vallen. Geniet boven even van het uitzicht over de omgeving voordat je maag in je keel schiet tijdens de val.

ZELF NAAR Auckland?

Bekijk alle 56 reizen naar Auckland

Kasteel voor kinderen

Iets teveel avontuur? Er is ook een achtbaan die niet over de kop gaat. Voor de mindere durfallen zijn er ook nog attracties en voor jonge kinderen is er het speciale Cadbury Land Castle waar ze zich kunnen vermaken met allerlei kinderactiviteiten.

Je vindt Rainbow's End Adventure Park op het Noorderleiland in Manukau, een buitenwijk van Auckland, op de hoek van Great South Rd en Wiri Station Rd. Op de website van Rainbow's End Adventure Park vind je meer over de attracties en andere praktische informatie.

Reizen Auckland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors