Hero Festival

Hero Festival

door Getaway Travel

Het Hero Festival is hét gay event van Nieuw-Zeeland. In februari kun je in Auckland twee weken genieten van de 'celebration of gay and lesbian culture'. Er worden gay movies gedraaid, kun je kijken naar gay theater, cabaret, dans en sport.

Er worden de meest bizarre evenementen georganiseerd zoals de Chocolate Fish Swim Meet, Wigs on the Waterfront en de Tea Dance.

ZELF NAAR Auckland?

Bekijk alle 54 reizen naar Auckland

Los op de dansvloer

's Nachts kun je helemaal los op de dansvloer met dj's uit de hele wereld. Alle feesten combineren zowel westerse homoculturen als die van de Maori en Pacific Islanders, zodat er een unieke Kiwi queer-sfeer ontstaat. Op zondag kun je tijdens de Big Gay Out met al je (nieuwe homo) vrienden picknicken in het park.

Hero Parade

Hoogtepunt van het Hero Festival is de Hero Parade op de laatste dag. Vergelijkbaar met de Amsterdamse Canal Parade, maar in dit geval door de straten van Auckland. Tijdens deze optocht vol sleaze and pride zie je de meest extravagante kostuums en acts. Back to reality kom je de volgende ochtend tijdens de chill out party...

Het Hero Festival vindt eind februari plaats in Auckland op het Noordereiland.

Reizen Auckland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors