Duiken Bay of Islands

Duiken Bay of Islands

door Getaway Travel

Rond de eilanden van de Bay of Islands ligt een prachtig rif en leven er allerlei bijzondere tropische vissen en dolfijnen. Het waterlandschap bestaat hier uit de meest bizarre vormen met allerlei tunnels, grotten en onderwaterravijnen van wel dertig meter!

Wrakduiken

In de Bay of Islands kun je terecht voor allerlei verschillende soorten duiken. Zo kun je hier wrakduiken, bijvoorbeeld naar het wrak van de Rainbow Warrior, het schip van Greenpeace dat in 1985 in de haven van Auckland naar de bodem van de zee zonk.

ZELF NAAR Bay of Islands?

Bekijk alle 36 reizen naar Bay of Islands

Duikexcursies

Vooral White Reef, Red Head Island en Cape Brett zijn schitterend om duiken. De belangrijkste plaatsen in de buurt, Paiha en Russell, zijn tegenwoordig behoorlijk toeristisch, maar ze vormen een goede uitvalsbasis om de eilanden te bezoeken én om mooie duikexcursies te maken.

De Bay of Islands ligt in Northland, in het noorden van het Noordereiland aan de Highway 11 die je via de Highway 1 kunt bereiken. Vanuit Auckland gaan er dagelijks vluchten naar het nabijgelegen Kerikeri en rijden er bussen tussen Auckland en Paihia. Op de website van Bay of Islands vind je meer over de duiktrainingen en andere praktische informatie.

Reizen Bay of Islands

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors