International Antarctic Centre

International Antarctic Centre

door Getaway Travel

Op zo'n twintig minuten rijden richting het vliegveld van Christchurch ligt het International Antarctic Centre. Dit is de basis van de Nieuw-Zeelandse, Amerikaanse en Italiaanse zuidpoolverkenningen en toont voor bezoekers de geheimen van het grote en mysterieuze continent Antarctica. Hier vind je interactieve tentoonstellingen over alles wat maar met de Zuidpool te maken heeft.

Vierhonderd ton sneeuw

Dompel jezelf onder in deze witte koude wereld tijdens een ritje door de zaal waar liefst vierhonderd ton sneeuw ligt compleet met hellingen en grotten. Vooral voor kinderen is de International Antarctic Centre een leuke attractie. Ze mogen er bijvoorbeeld een sneeuwpop maken.

ZELF NAAR Canterbury?

Bekijk alle 61 reizen naar Canterbury

Het International Antarctic Centre ligt vlakbij de luchthaven van Christchurch, aan Orchard Road, ten westen van de stad. Het is zo'n twintig minuten rijden en met het openbaar vervoer het beste met de airport bus te bereiken. Op de website van International Antarctic Centre vind je meer over de tentoonstellingen en andere praktische informatie.

Reizen Canterbury

Foto's & video's International Antarctic Centre

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors