Nga Hau e Wha Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Nga Hau e Wha

door Getaway Travel

Wanneer je meer wil begrijpen van de Maori-cultuur, is het bezoeken van een marae een van de leukste en beste manieren. Dit is een groep van traditionele Maori-gebouwen. De Nga Hau e Wha - dat de vier winden betekent - is een van de grotere marae van Nieuw-Zeeland en ligt zo'n zes kilometer ten noordoosten van Christchurch.

Leer over de Maori

In dit complex staan twee van de mooiste en interessantste gemeenschapshuizen van de Maori. Ervaren gidsen uit lokale Maori-woongroepen vertellen je meer over hun geschiedenis, gewoontes en tradities. Je krijgt ook dans- en muziekvoorstellingen te zien en je kunt een maaltijd verorberen dat op traditionele Maori-wijze - hangi - is klaargemaakt.

ZELF NAAR Canterbury?

Bekijk alle 71 reizen naar Canterbury

Vanaf het Visitors Information Centre op Cathedral Square in Christchurch vertrekken shuttle bussen naar Nga Hau e Wha National Marae.

Nga Hau e Wha zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Canterbury

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors