Duiken Marlborough Sounds

Duiken Marlborough Sounds

door Getaway Travel

Duiken is hier door de schitterende natuur zowel boven als onder het water adembenemend. Je hebt een keuze uit verschillende duikspots die gemakkelijk zijn te bereiken vanuit Picton en Waikawa Bay.

De locaties

Grove Arm staat bekend om de vele soorten vissen die hier rondzwemmen en verschillende soorten zeeanemonen.

ZELF NAAR Marlborough Sounds?

Bekijk alle 15 reizen naar Marlborough Sounds

Double Cove is een duik waard wanneer je in en rond een gezonken schip wilt zwemmen. Hier ligt namelijk de SS Koi op de bodem, die je ook 's nachts kunt bezoeken.

All Ports Island is een fantastisch mooi reservaat met geweldige duikspots. Het landschap onder water is spectaculair met diepe kloven en grotten.

De grote baaien bij Snake Point zijn ook uitstekende plekken om de wondere wereld onder water te verkennen. Duiken is hier relaxed aangezien je nauwelijks sterke stromingen zult tegenkomen en het rif is er schitterend.

Ligging

De Marlborough Sounds liggen in het uiterste noorden van het Zuidereiland en zijn het beste te bereiken met de boot vanuit Picton. In Picton kun je verschillende duikexcursies boeken. Op de website van Marlborough Sounds vind je meer over de verschillende duikspots en andere praktische informatie.

Reizen Marlborough Sounds

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors