Olveston House

Olveston House

door Getaway Travel

Het centrum van Dunedin is al een geweldig mooie plek om je het rijke verleden te laten herbeleven, maar het Olveston House doet daar nog een schepje bovenop. Dit schitterende herenhuis uit 1906 heeft maar liefst 35 kamers. En deze staan vol met antieke meubels, porselein, schilderijen en andere kunst uit die tijd.

Hollandse inspiratie

Olveston House is zowel van buiten als binnen interessant. Het exterieur is van verschillende soorten steen gemaakt, zoals Moeraki-kiezels en Oamaru-steen en de gevels zijn geïnspireerd door onze Hollandse topgevels. Bezoek binnen de grote zaal, de woonkamer, de biljartkamer en vooral de eetkamer om je goed te kunnen inleven in het rijke leven van de Nieuw-Zeelandse notabelen.

ZELF NAAR Dunedin?

Bekijk alle 22 reizen naar Dunedin

Je kunt ook een tour van ongeveer een uur doen om nog meer te weten te komen over het exclusieve leven van een van de rijkste families van Nieuw-Zeeland. Boek deze wel even van tevoren.

Het Olveston House ligt in het centrum van Dunedin aan de Royal Terrace. Ga voor meer informatie en reserveringen naar het Tourist Information Centre in The Octagon. Op de website van Olveston House vind je meer over de verschillende kamers en andere praktische informatie.

Reizen Dunedin

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors