Surfen Dunedin Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Surfen Dunedin

door Getaway Travel

Rond Dunedin bevinden zich verschillende stranden waar je prima kunt surfen. Zowel in de zomer als in de winter is hier een sterke stroom uit het zuiden die zorgt voor goede golven. Op slechts drie kilometer ten zuiden van het stadscentrum vind je 3,5 kilometer aan geweldig strand: St Kilda Beach.

Tegen mooie zandduinen ligt van Lawyers Head in het noorden naar St Clair in het zuiden een zandstrand op je te wachten waar je kunt surfen. Er is een surfclub waar veel locals uit Dunedin komen.

ZELF NAAR Dunedin?

Bekijk alle 30 reizen naar Dunedin

St Clair Beach

Ben je nog geen diehard surfer en zijn heftige golven en sterke stromingen je iets te veel, ga dan meer naar het zuiden richting het zeer populaire St Clair Beach. Hier zijn de golven meestal minder hoog, al komen ze er vaak nog tot zo'n twee meter. Er schijnen wel af en toe witte haaien langs te zwemmen dus let altijd goed op de aanwijzingen van de life guards.

Dunedin ligt in het zuidoostkust van het Noordereiland aan Highway 1.

Surfen Dunedin zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Dunedin

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors