Cadbury World Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Cadbury World

door Getaway Travel

Chocoholics opgelet! Middenin Dunedin staat de fabriek van een van de lekkerste chocolademakers: Cadbury. Hier ben je even Sjakie in de Chocoladefabriek en krijg je een kijkje in de keuken van de makers van deze goddelijke bruine repen.

Tijdens een tour krijg je alles te horen over de geschiedenis van deze chocoladefabriek, alle ins en outs over hoe de Cadbury-chocolade wordt gemaakt and best of all, je mag het ook proeven!

ZELF NAAR Dunedin?

Bekijk alle 27 reizen naar Dunedin

Cadbury souvenirs

Daarna kun je door naar de Cadbury-winkel voor de meest aparte chocoladesmaken en souvenirs. Mocht je een echte Cadbury-fan zijn geworden kun je daar ook terecht voor Cadburysjaals, -hoedjes en speelgoed.

Cadbury World ligt in het centrum van Dunedin aan de Cumberland St. Boek een tour ruim van tevoren want deze is behoorlijk populair. Ga hiervoor naar het Tourist Information Centre in The Octagon. Op de website van Cadbury World vind je meer over de lekkernijen en andere praktische informatie.

Cadbury World zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Dunedin

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors