Jet-boaten Queenstown

Jet-boaten Queenstown

door Getaway Travel

Met z'n allen op een jet-boat keihard scheuren over het water in een prachtige omgeving? De rivieren rond Queenstown bieden jou de gelegenheid voor zo'n snelle tocht waarbij je zeker niet droog blijft. De Kawarau River en vooral de Shotover River zijn hiervoor het populairst.

Er zijn veel aanbieders met tours en je kunt ook combinaties maken met een jet-boattocht, een helikoptervlucht en een raftervaring. Ideaal wanneer je zoveel mogelijk wilt genieten van wat deze wilde rivieren te bieden hebben.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 49 reizen naar Queenstown

Dart River Wilderness

Zoek je een wat minder vaak bevaren maar even zo ruige rivier? Doe dan een jet-boattrip op de Dart River, zo'n veertig minuten rijden ten westen van Queenstown. Dan ga je met de speedboat de Dart River Wilderness in, een van de mooiste plekken van heel Nieuw-Zeeland! Deze tocht is zowel spannend als adembenemend en je stapt halverwege even uit voor een wandeling door het bos.

Touroperators

Er zijn in Queenstown verschillende touroperators die jet-boattochten aanbieden, zoals Shotover Jet, Kawarau Jet, Dart River Safaris en Twin Rivers Jet. Ga voor meer informatie hierover naar Queenstown Travel & Visitor Centre op de hoek van de Shotover & Camp Street, in het centrum van Queenstown.

Reizen Queenstown

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors