Otago Settlers Museum

Otago Settlers Museum

door Getaway Travel

Zoals de naam van dit museum je al doet vermoeden, kun je hier terug in de tijd van de kolonisten van Otago. Dit museum heeft een van de boeiendste collecties over de eerste kolonisten in Nieuw-Zeeland. Ga hier absoluut heen voor een uniek beeld van de sociale geschiedenis van deze streek.

Expositie

De expositie varieert van oude foto's, kleding en meubels tot gereedschap en voertuigen waaronder Josephine, de oudste tram van heel het land. De muren hangen vol met oude, vaak vergeelde foto's van de eerste Europese Nieuw-Zeelanders maar ook van de vroegste Chinezen immigranten.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 49 reizen naar Queenstown

Er is tevens een interessante tentoonstelling over Maori en hun ervaringen met de kolonisten en kom je er via een interactieve multimedia-show achter hoe het was om maanden met een schip van Europa naar Nieuw-Zeeland te zeilen .

Het Otago Settlers Museum ligt aan de Queens Gardens in het centrum van Dunedin. Op de website van Otago Settlers Museum vind je meer over de historie van de kolonisten en andere praktische informatie.

Reizen Queenstown

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors