Raften Queenstown

Raften Queenstown

door Getaway Travel

Rond Queenstown liggen twee rivieren die zich perfect lenen voor een geweldige rafttocht, de Shotover River en Kawarau River. Deze liggen ten noorden en ten westen van Queenstown en er worden verschillende tochten georganiseerd voor zowel angsthazen als thrill seekers.

Kawarau River

De Kawarau River is het meest geschikt wanneer je nog niet veel raftervaring hebt. Er zijn rapids van vier, waar wat meer rustige gedeeltes tussen liggen om uit te blazen en te genieten van de prachtige omgeving. Schrik niet wanneer er bij de Kawarau Suspension Bridge iemand naar beneden dondert, vanaf deze brug kun je namelijk bungee jumpen.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 47 reizen naar Queenstown

Shotover River

De Shotover River is wilder en moeilijker te bevaren, dus een uitdaging voor de echte raftfans! Deze ongetemde rivier heeft rapids van zes en vraagt ervaring om deze te lijf te kunnen gaan. Je moet minstens twaalf jaar oud zijn om mee te mogen. Een extra attractie tijdens je tocht op de Shotover River is de 170 meter lange Oxenbridge, waar je een stukje wildwatervaart in de complete duisternis. Trek voor deze tocht zeker vijf uur uit, al is dit wel inclusief de trip erheen.

Voor meer informatie over raften kun je het beste naar de Queenstown Travel & Visitor Centre op de hoek van de Shotover en Camp Street, in het centrum van Queenstown.

Reizen Queenstown

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors