Paragliden Queenstown

Paragliden Queenstown

door Getaway Travel

Queenstown zou het walhalla van het avontuur niet zijn wanneer je hier niet zou kunnen paragliden! In Coronet Peak, een van de populairste skigebieden in Nieuw-Zeeland, spring je vanaf de hoogste take-off in Queenstown.

Vanaf een hoogte van 1.651 meter stort je je naar beneden om vervolgens te genieten van het adembenemende uitzicht over Lake Wakatipu, Lake Hayes en Arrowtown. Terwijl je door de lucht zweeft, kijk je uit op de valleien, ravijnen en bossen die onder je liggen.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 49 reizen naar Queenstown

Gondellift

Is paragliden te heftig voor jou maar wil je wel van het uitzicht genieten? Neem dan de Skyline Gondola, de steilste kabellift op het zuidelijk halfrond. De gondel brengt je in slechts 730 meter naar zo'n 700 meter hoogte, van Queenstown naar de top van Bob's Peak. Onderweg heb je een spectaculaire 220 graden panorama, en glijden de uitzichten op Coronet Peak, The Remarkables, Walter Peak en Cecil Peak aan je voorbij.

Vanuit Queenstown gaan er verschillende shuttlebussen naar Coronet Peak. Ga voor meer informatie hierover naar het Travel and Visitor Centre, op de hoek van de Shotover Street en Camp Street, in het centrum van Queenstown. De Skyline Gondola vind je aan het einde van Brecon Street, vlak naast het centrum.

Reizen Queenstown

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors