Skyline Gondola en The Luge

Skyline Gondola en The Luge

door Getaway Travel

Misschien klinkt een gondelvaart ietwat suf te midden van alle adrenaline sports die je in Queenstown kunt beleven. Maar ga dit absoluut doen, want het uitzicht tijdens de vaart en op 730 meter vanaf Bob's Peak is adembenemend.

Dit is dé plek om de unieke omgeving van Queenstown met Lake Wakatipu en The Remarkables rustig te bewonderen. Sla het Skyline Restaurant niet over want waar heb je een beter zicht tijdens je maaltijd dan hier? In de omgeving kun je mooie wandelingen maken, mountainbiken en kijken naar parasailers die van Bob's Peak afspringen.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 49 reizen naar Queenstown

Racend naar beneden

Er zijn verschillende manieren om van die 730 meter weer naar beneden te gaan. Zo kun je weer terug met de Skyline Gondola, maar er zijn meer uitdagende manieren. Zo kun je op een mountainbike met een noodgang naar beneden crossen of al paraglidend de berg afdalen. Een van de leukste manieren is The Luge.

In je Luge Cart race je naar beneden over tracks van zo'n 800 meter en je kunt zo snel gaan als je wilt. Er zijn twee routes die je kunt volgen. Zo is er de Advanced Track met scherpe bochten, tunnels en heuvels. Ben je een wat mindere daredevil, dan is er de langzamere Scenic Track waarbij je een geweldig panoramisch uitzicht hebt op de omgeving.

De start van de Skyline Gondola bevindt zich aan het einde van Brecon Street, vlak naast het centrum van Queenstown.

Reizen Queenstown

Foto's & video's Skyline Gondola en The Luge

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors