Queenstown Winter Festival

Queenstown Winter Festival

door Getaway Travel

De winters van Nieuw-Zeeland kunnen erg koud en nat zijn, maar dat weerhoudt de Kiwi's er niet van een groot winterfeest te organiseren. En wel in de adventure capital van het land: Queenstown.

Eind juni en begin juli staat deze stad tien dagen volledig op zijn kop. Dan worden er meer dan zeventig maffe activiteiten georganiseerd die in meer of mindere mate met de winter te maken hebben.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 47 reizen naar Queenstown

Nachtelijke skitocht

Je kunt er spectaculaire nachtelijke skitochten maken, ijssculpturen bewonderen en brunchen in een restaurant midden in de sneeuw. Of je doet mee met een jet-boatwedstrijd en drinkt vervolgens tijdens het Speight's Beerfest iedereen onder de tafel, onder de begeleiding van drankliederen van de Oompah-band.

Natuurlijk zijn er ook sportwedstrijden, waaronder belangrijke skiwedstrijden waar veel bekende skiërs aan meedoen.

Uitgaan

Uitgaan is altijd al een favoriete bezigheid in Queenstown en tijdens het Winter Festival is de helemaal een groot feest. In de meer dan honderd cafés worden allerlei gekke evenementen georganiseerd. Op straat worden er verschillende extravagante parades gehouden.

Het Queenstown Winter Festival vindt elk jaar tijdens de eerste tien dagen van juli plaats. Queenstown ligt op het Zuidereiland aan Highway 6.

Reizen Queenstown

Foto's & video's Queenstown Winter Festival

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors