White-water sledging Queenstown Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

White-water sledging Queenstown

door Getaway Travel

Queenstown is dankzij de aanwezigheid van ruige rivieren een uitgelezen spot om als waterrat en thrill seeker jouw uitdaging te vinden. White-water sledging is zo'n adventure sport die je een geweldige adrenaline kick geeft! Je gaat op je boogie board met je snufferd vlak boven het water als een gek de rivier over en je laat je meevoeren door wilde stroomversnellingen.

Tours

In Queenstown op het Zuidereiland zijn er verschillende aanbieders met een tour van die drie à vijf uur. Deze organisaties zorgen voor flippers, een helm, wet suit en natuurlijk je boogie board. Eerst worden je in wat meer rustige wateren de basistechnieken geleerd zoals 'hoe blijf ik in deze woeste rivier in godsnaam op mijn board'.

ZELF NAAR Queenstown?

Bekijk alle 47 reizen naar Queenstown

Daarna ga je de Clutha, Hawea of Kawarau River op en begint het echte werk én de serieuze kick! Keihard scheur je op je boogie board door de rivier, in stroomversnellingen en draaikolken mee.

Er zijn in Queenstown verschillende aanbieders die white-water sledging-tours aanbieden, bijvoorbeeld op Camp Street. Ga voor meer informatie hierover naar het Travel & Visitor Centre op de hoek van de Shotover en Camp Street.

Reizen Queenstown

Foto's & video's White-water sledging Queenstown

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors