Duiken Fiordland National Park Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Duiken Fiordland National Park

door Getaway Travel

Fiordland is een gebied waar duiken echt de moeite waard is. Doordat er jaarlijks zoveel water in de fjorden stroomt, ontstaat een extra laag op het water, waardoor alle diepzee flora en fauna nu al op zo'n tien meter onder water te zien zijn.

Onderwaterwereld

Wil je weten hoe deze onderwaterwereld eruit ziet? Bind de zuurstofflessen op je rug en duik naar een wereld vol rood en zwart koraal, prachtig rif en een variatie aan zeedieren. Grote kans dat als je weer boven water komt, je tussen dolfijnen zwemt. Wat wil je nog meer?

ZELF NAAR Fiordland National Park?

Bekijk alle 53 reizen naar Fiordland National Park

Kenmerkend voor Fiordland zijn de diepgelegen valleien, beboste heuvels en enorme watervallen die langs de bergwanden naar beneden kletteren.

Fiordland National Park vind je in het zuidwesten van het Zuidereiland, aan Highway 94. Op de website van Fiordland National Park vind je meer over de duiklocaties en andere praktische informatie.

Duiken Fiordland National Park zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Fiordland National Park

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors