Duurzame reisorganisaties Nieuw-Zeeland

Duurzame reisorganisaties Nieuw-Zeeland

door Getaway Travel

Als je met een georganiseerde reis naar Nieuw-Zeeland gaat, is vooral je keus voor de reisorganisatie van belang. In Nieuw-Zeeland zijn erg veel reisorganisaties 'eco-friendly, en dus duurzaam. De reisorganisatie bepaalt allerlei onderdelen van je reis, zoals het vervoer, de accommodatie en de activiteiten op de bestemming. Door het kiezen van deze onderdelen is de organisatie verantwoordelijk voor de duurzaamheid van jouw reis.

Duurzaamheid

Je kunt er daarom op letten of deze organisatie aandacht besteedt aan duurzaamheid. Duurzame reisorganisaties proberen zoveel mogelijk duurzame accommodaties te boeken, en dragen op een positieve manier bij aan lokale ontwikkeling en natuurbehoud. Dit doen ze bijvoorbeeld door het steunen van een ontwikkelingsproject ter plaatse, een national park, of een milieuorganisatie.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 75 reizen naar Nieuw-Zeeland

Als een reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel stelt, wordt dit vrijwel altijd vermeld in hun brochure of op hun website. Let er wel op aan welke aspecten de organisatie aandacht besteedt, en waarom ze zichzelf een duurzame organisatie noemen. Niet elke organisatie die zegt duurzaam te zijn komt dit namelijk volledig na.

Waar je op moet letten

Als je individueel op vakantie gaat, heb je duurzaam reizen voor het grootste gedeelte zelf in de hand. Aangezien je alle onderdelen van je reis zelf kan indelen, zijn er een hoop zaken waar je op kunt letten. Het begint bij vervoer en accommodatie, maar ook je keus voor bepaalde activiteiten en je gedrag op de bestemming spelen een rol.

Nieuw-Zeeland is een schoon, welvarend en veilig land met een goed wegennet. De bevolking spreekt Engels, dus van een taalbarrière zal vrijwel geen sprake zijn. Deze aspecten opgeteld zorgen ervoor dat je heel goed op eigen houtje dit prachtige land kunt verkennen. Een groot voordeel daarbij is natuurlijk dat je zelf de vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt!

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors