Skydiven Abel Tasman National Park

Skydiven Abel Tasman National Park

door Getaway Travel

Het lijkt misschien doodeng, maar skydiven is echt te gek! Je beleeft een geweldige combinatie van een avontuurlijke kick en een super uitzicht. De prachtige omgeving van Nelson en de relatief lage prijzen maken is skydiven eigenlijk een must.

Skydive Abel Tasman verzorgt verschillende skydives, zowel in je eentje als een tandem dive van verschillende hoogtes.

ZELF NAAR Abel Tasman National Park?

Bekijk alle 38 reizen naar Abel Tasman National Park

De lucht in

Je wordt met een busje bij je accommodatie opgehaald en naar je vliegtuigje op Motueka Airport gebracht. Nadat je in je speciale skydivepak bent gehesen, vlieg je de lucht in naar de hoogte die jij wilt. Alleen al deze vlucht is waanzinnig mooi! Heb je flink de zenuwen? Dan stellen die altijd vriendelijke Kiwi's je op een prettige manier gerust. In hun ruim twintig jaar ervaring hebben slechts twee wat mindere helden besloten niet te springen.

Van grote hoogte

Zit je op een hoogte van 13.000 voet, zo'n vier kilometer, dan heb je een vrije val van tweehonderd kilometer per uur van maar liefst vijftig seconden! Dat lijkt lang voor als je niet veel lef hebt, maar is echt een te gekke ervaring. Daarna zweef je bijna relaxed in een oorverdovende stilte naar beneden.

Je kunt dan echt genieten van de prachtige omgeving met zicht op de zee, de stranden, het Abel Tasman National Park, de Tasman Mountains, Kuharangi National Park, Nelson, Motueka en wanneer het heel helder is kun je zelfs het Noordereiland zien!

Nog een keer?

Nagenieten van je sprong en bewijzen aan het thuisfront dat je toch echt een held bent geweest? Dan kun je een dvd laten maken. Je sprong wordt helemaal gefilmd, van het moment dat je in het vliegtuig stapt, je sprong naar beneden tot je landing op de grond.

Heb je helemaal de smaak te pakken en kan je niet wachten in je eentje uit het vliegtuig te springen? Dan kun je hier bij het Skydive Training Center een training volgen tot solo diver. Deze cursus duurt zo'n twee weken. Dan krijg je een speciaal certificaat waarmee je over de hele wereld een solosprong mag maken.

Reizen Abel Tasman National Park

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors