Kirsten

Kirsten

door Getaway Travel

Kirsten emigreerde in september 2007 vanuit Nederland met haar partner Wim naar het land waar zij 46 jaar geleden werd geboren: Nieuw-Zeeland. De twee wilden er een B&B beginnen: KiWi B&B. Toch fijn als de twee voorletters van je beide namen de bijnaam spellen van de bevolking van je nieuw thuis.

De opbouw van de B&B is in volle gang. Kirsten werkt vooralsnog ook als ambtenaar. Zij werd in Devonport geboren als kind van een Schotse vader en Nederlandse moeder. Toen ze negen jaar oud was ging ze naar Nederland. Een paar maal keerde ze terug naar haar geboorteland. Maar pas toen ze in Wim een even avontuurlijke ziel vond, besloot ze voorgoed terug te gaan. De beslissing werd genomen na een rondreis in 2006.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 75 reizen naar Nieuw-Zeeland

Het vertrek had uiteraard nogal wat voeten in de aarde. Maar ondertussen zijn Kirsten en Wim neergestreken in Wairarapa, waar zij lekker van de zomer genieten. Zelf de meegebrachte katten zijn al helemaal gewend. Met een heerlijk wit wijntje op hun veranda, de geur van pas geverfde muren opsnuivend, deelt Kirsten haar ervaringen.

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors