Romy Quint

Romy Quint

door Getaway Travel

De 31-jarige Romy Quint heeft de afgelopen tien jaar non-stop gereisd. Na het afronden van haar studie toeristisch management ging ze studeren in LA, gaf ze een aantal jaar skiles in Oostenrijk en was ze kindermeisje in Italie. Vervolgens heeft ze zeven jaar als stewardess gewerkt. Ondertussen pakte ze regelmatig haar rugzak om de wereld te ontdekken.

Ze heeft tegen de zestig landen gezien en op veel plaatsen verwonderde zich over de schoonheid. Maar nooit de verwachting dat ze zich ergens zo ver van huis, zó thuis te voelen als in Nieuw-Zeeland. Ze denkt dat je emigreren in je eentje, niet van de grond kan krijgen zonder de bevlogenheid, het diepgewortelde vertrouwen, juist daar op je plek te zijn.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 83 reizen naar Nieuw-Zeeland

De economische situatie werkt in haar voordeel. Van KLM heeft ze anderhalf jaar onbetaald verlof gekregen om uit te vinden of de liefde wederzijds is...

Onafhankelijk advies over je reis naar Nieuw-Zeeland

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors