Dit is het paradijs voor zoetekauwen in Nieuw-Zeeland

Dit is het paradijs voor zoetekauwen in Nieuw-Zeeland

door Elsemieke Land

‘Ik voelde me even letterlijk ‘als een kind in een snoepwinkel’, toen ik watertandend voor de vitrine alle mogelijke smaken bestudeerde.’

De drie woorden ‘Free fudge tasting’ op een krijtbord aan de deur en een glimp van een vitrine vol blokken fudge lokten mij over de drempel van The Remarkable Sweet Shop in Queenstown. Behalve een scala aan geïmporteerd Brits snoepgoed verkopen ze hier - naar horen zeggen - de béste fudge van Nieuw-Zeeland. Dat moest ik natuurlijk proeven.

Ik voelde me even letterlijk ‘als een kind in een snoepwinkel’, toen ik watertandend voor de vitrine alle mogelijke smaken bestudeerde. De één nog aanlokkelijker dan de ander. Van Red Velvet tot Crè­me Brûlée en van Marshmallow tot Lemon Meringue of Cheesecake en meer. Ik wist amper wat te kiezen toen de dame achter de toonbank me vroeg of ik een smaak wilde proberen. Gelukkig stelde ze die vraag vol engelengeduld nog een paar keer en liet ik een paar verschillende samples op mijn tong smelten. Zodat ik ongedwongen en weloverwogen een giftbox kon samenstellen om de rest van mijn reis van te genieten. 

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 83 reizen naar Nieuw-Zeeland

Onafhankelijk advies over je reis naar Nieuw-Zeeland

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors