Kiwivader leert zijn kind komische levenslessen
Like ons op Facebook

Kiwivader leert zijn kind komische levenslessen

door Maxime van der Laarse

1 december 2016

Hilarisch! Deze kiwivader uit Auckland leert zijn kind écht belangrijke zaken, zoals bijvoorbeeld hoe je een hek moet beklimmen. Dat gebeurt op een niet al te serieuze manier en gaat vaak mis, wat grappige filmpjes oplevert die hij deelt op zijn YouTube- en Facebook-account How to DAD.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 131 reizen naar Nieuw-Zeeland

Met inmiddels al bijna 68.000 volgers en gemiddeld zo'n 100.000 kijkers op YouTube en boven de een miljoen vind-ik-leuks op Facebook is hij een stijgende internetsensatie. Niet gek, want het is een genot om naar te kijken én hij is ook nog eens erg begaan met zijn volgers, op wie hij regelmatig reageert.

Cute factor

De vader, Jordan Watson, begon met filmen toen zijn vrouw hun oudste dochter Mila meenam en hem alleen achterliet met baby Alba. Als grap filmde hij het samenzijn en plaatste hij de video vervolgens op de Facebook-tijdlijn van een goede vriend. De volgende morgen werd hij wakker met een notificatie van 250.000 views.

Persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland?

Neem contact op met de reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk!

De filmpjes zijn opgepikt door verschillende media-instanties en dit motiveerde Jordan om elke week een video te uploaden op zijn account. Volgens hem is het succes geheel te danken aan zijn dochtertje en zorgt de camera voor een 'super cute factor'.

Bekijk het leuke filmpje hieronder en wie weet steek je er ondertussen ook nog wat van op!

Onafhankelijk advies over je reis naar Nieuw-Zeeland

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Like deze pagina

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors