Kiwivader leert zijn kind komische levenslessen

Kiwivader leert zijn kind komische levenslessen

door Maxime van der Laarse

Hilarisch! Deze kiwivader uit Auckland leert zijn kind écht belangrijke zaken. Bijvoorbeeld hoe je een hek moet beklimmen. Dat gebeurt op een niet al te serieuze manier en gaat vaak mis, wat grappige filmpjes oplevert die hij deelt op zijn YouTube-account en Facebookpagina How to DAD.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 75 reizen naar Nieuw-Zeeland

In de video's laat de Nieuw-Zeelander verschillende manieren zien om alledaagse dingen aan te pakken als ouder. Binnen korte tijd groeide hij uit tot een internetsensatie. Anno 2020 staat de teller op 600.000 volgers op YouTube, 1,7 miljoen vind-ik-leuks op Facebook en 150.000 volgers op Instagram. De komische how-to-video's zijn inmiddels miljoenen keren bekeken. We delen een paar van onze favorieten, maar beloven níet dat je er wat van opsteekt...

Hoe je die vliegreis aanpakt:

Hoe je reist met een baby:

Hoe je een typische Kiwi-vader wordt:

Cute factor

De vader, Jordan Watson, begon met filmen toen zijn vrouw hun oudste dochter Mila meenam en hem alleen achterliet met baby Alba. Als grap filmde hij het samenzijn en plaatste hij de video vervolgens op de Facebook-tijdlijn van een goede vriend. De volgende morgen werd hij wakker met een notificatie van 250.000 views.

Zijn eerste video werd in 2016 wereldwijd opgepikt door verschillende media-instanties. Dit motiveerde Jordan om elke week een video te uploaden op zijn account. Volgens hem is het succes geheel te danken aan zijn dochtertje die zorgt voor de 'super cute factor'. 

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors