Top 3 luxe glampings in Nieuw-Zeeland

Top 3 luxe glampings in Nieuw-Zeeland

door Charlotte de Vries

Waarom zou je gaan kamperen, terwijl je ook op een boxspring in het midden van de Nieuw-Zeelandse natuur kan slapen? Als glampeerder slaap je in luxe tenten, heb je vaak je eigen badkamer en soms zelfs een privé jacuzzi. Wij ruilen ons Volkswagenbusje er wel voor in!

Nieuw-Zeeland is het land bij uitstek om te gaan glamperen. Je kijkt vanuit je tentje uit op een groene vallei, enorme bergketen of zelfs een privé eiland. De mooiste glampings in Nieuw-Zeeland? Die hebben we voor je uitgezocht. Hieronder onze top drie. Zet ze op je to-do-lijst voor je rondreis door Nieuw-Zeeland!

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 73 reizen naar Nieuw-Zeeland

3. Grove Farm Stay

Wij houden van yurts. En wij houden van avocado’s. Bij Grove Farm Stay slaap je in een yurt tussen de avocadobomen. Wat wil je nog meer!

De yurts liggen aan de kust, vlakbij natuurlijke bezienswaardigheden zoals de oostelijke Bay of Plenty waar je onder meer het vulkanische White Island bezichtigt.

2. Castaways Resort

Lekker badderen met een Nieuw-Zeelands wijntje terwijl je uitkijkt op Karioitahi Beach. Het lijkt een droom, maar dat is het bij Castaways Resort niet. Als je er tenminste vierhonderd euro voor overhebt.

Een tien minuten durende golfkarrit vanaf de receptie brengt je naar deze afgelegen glamping. Je bent hier écht alleen in de natuur.

1. Glam Camping Queenstown

En dan onze favoriet. Deze twee koepeltentjes staan tussen de bergen en het Moke-meer van Queenstown. Maar van de stadsdrukte krijg je niks mee. Dit is misschien wel de meest serene glamping in Nieuw-Zeeland.

Als je écht even uit je dak wil gaan, kan je een helikopter boeken die je naar je tent brengt. Je vliegt over de bergen, kijkt uit over het meer en maakt duizend foto’s zodat je tijdens de rest van je verblijf alleen nog maar hoeft te genieten.

Wil jij deze glampings in Nieuw-Zeeland afgaan? Bekijk hier het aanbod voor een rondreis door Nieuw-Zeeland!

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors