Nieuw-Zeeland.nl Capital E National Arts Festival zaterdag van start

Capital E National Arts Festival zaterdag van start

5 maart 2015 door Getaway Travel

De zevende editie van het grootste Nieuw-Zeelandse evenement voor kinderen gaat aankomend weekend van start in Wellington. Capital E National Arts Festival pakt flink uit om jongere generaties te inspireren in hun creatieve denken en uitingen.

Met elf theaterproducties, een minifilmfestival, vijf wereldpremières en 169 optredens zit het festivalprogramma dit jaar voller dan ooit. Organisator Capital E verwacht een opkomst van meer dan 18.000 leerlingen via scholen en ongeveer 4000 kinderen en familieleden buiten scholen om.

Het festival is een showcase van nationale talenten. Zo opent het festijn aanstaande zaterdag met de theaterpremière van Caterpillars, geregisseerd door de Nieuw-Zeelandse regisseur Thomas Monckton. Ook organiseren een aantal internationale groepen kunstzinnige optredens, zoals het Australische circus Circa.

Capital E National Arts Festival is te bezoeken tot en met 21 maart.

Capital E

Capital E is een non-profitorganisatie gevestigd in de culturele hoofdstad Wellington. De vereniging biedt jonge generaties de mogelijkheid zich creatief te ontwikkelen. Daarnaast verzorgt Capital E verschillende onderwijsprogramma’s.

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors