Nieuw-Zeeland.nl Seafest 30 september van start in Kaikoura

Seafest 30 september van start in Kaikoura

20 september 2016 door Victorine Sandkuyl

Een goed glas wijn, overheerlijke oesters en op de achtergrond fijne muziek. Deze drie ingrediënten zorgen ongetwijfeld voor het perfecte festival. En alsof dat nog niet genoeg is, vindt dit festival ook nog eens plaats in Kaikoura, het walhalla voor dierenliefhebbers.

We hebben het natuurlijk over Seafest, het jaarlijkse festival in Kaikoura waar wijn en gerechten uit de regio samenkomen. Op Seafest vieren de inwoners van het dorp de overvloed van de oceaan en alles wat dit betekent voor hun regio. De lekkernijen komen overwegend uit de lokale regio’s Kaikoura, Marlborough en het noorden van Canterbury.

Voor iedereen die van lekker eten en goed gezelschap houdt is een dagje Seafest een fantastische dagbesteding. Vind je één dagje tekort? Dan kan je de avond ervoor al genieten van live optredens tijdens de Big Top Bash op hetzelfde terrein.

Het festival vindt elk jaar tijdens het eerste weekend van oktober plaats. Dat betekent dat de Big Top Bash dit jaar op vrijdag 30 september en het festival zelf op zaterdag 1 oktober plaatsvinden. Op de website van Seafest Kaikoura zijn nog kaarten te koop. 

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors