Start World of Wearableart Show Wellington

26 september 2014 door Getaway Travel

De Brancott Estate World of WearableArt Awards Show is gisteren van start gegaan in Wellington. Tijdens het evenement, dat duurt tot 12 oktober, komen theater en kunst samen. Dans, kleur en beweging nemen hier een belangrijke rol in.

Tijdens de World of WereableArt Show vinden er verschillende optredens plaats, waaronder theater, dans- en muziekvoorstellingen. Het is het grootste kunstevenement van Nieuw-Zeeland en trekt jaarlijks velen internationale bezoekers en kunstenaars. Tegenwoordig komt ongeveer een derde van de deelnemers uit het buitenland.

Groot succes

Oorspronkelijke was het idee om een landelijke kunstgalerij te openen. Beeldhouwer Dame Suzie Moncrieff heeft bedacht om er een theatervoorstelling van te maken. Het evenement bestaat al sinds 1987 en vindt sindsdien elk jaar plaats.

Doordat de show een groot succes is geworden, is de World of WerableArt Gallery te zien in het World of WearableArt & Classic Cars Museum. Deze is gevestigd in Nelson, een stad in het noorden van het Zuidereiland.

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors