Nieuw-Zeeland weer open voor toeristen

23 maart 2011 door Getaway Travel

Christchurch krabbelt langzaamaan weer een beetje overeind. Na de aardbeving eerder dit jaar wordt nu de schade opgemaakt. Die loopt op tot in de miljarden en dat geld moet ergens vandaan komen.

Een sterkere economie in Nieuw-Zeeland moet er voor zorgen dat Christchurch zo snel mogelijk op zijn pootjes staat. De belangrijkste toeristen organisatie Tourism New Zealand is daarom bezig met een grootschalige actie om toeristen van over de hele wereld te bereiken.

De afgelopen maand was een dieptepunt voor de toerismebranche in Nieuw-Zeeland.  Met de campagne, “We’re open, ofwel Nieuw-Zeeland is open!” moet daar nu verandering in komen.

We’re open, heeft als doel zo veel mogelijk toeristen te trekken. Zij moeten er voor zorgen dat de economie aantrekt zodat Christchurch sneller kan worden opgebouwd.

Nieuw-Zeeland heeft het komende jaar veel een drukke festiviteitenkalender die veel mensen moet trekken. Het wereldkampioenschap rugby in september moet één van de belangrijkste hoogtepunten van 2011 worden.

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors