Nieuw-Zeeland.nl Liefdesbrief van toeriste leidt tot happy end

Liefdesbrief van toeriste leidt tot happy end

6 maart 2015 door Charlotte de Vries

De Schotse backpacker Sarah Milne liet afgelopen vrijdag een liefdesbrief achter voor een knappe jongen die ze zag op een strand in Nieuw-Zeeland. Sarah’s boodschap kreeg volle aandacht van de media en heel Nieuw-Zeeland wachtte in spanning af hoe het verhaal verder zou lopen. Gisteren werd een happy end eindelijk bekendgemaakt. 

Het begon allemaal in de kleine stad Picton, Marlborough. Sarah zag daar op het strand een blonde jongen met ontbloot bovenlijf voorbij lopen. Terwijl hij speelde met zijn hond en haar een glimlach gaf in het voorbijgaan, werd Sarah op slag verliefd. Ze nam het heft in eigen handen en liet op een publieke plek een liefdesbericht voor hem achter, met de vraag naar een tweede ontmoeting.

Een foto van Sarah’s brief ging binnen de kortste tijd viraal. En gelukkig maar, want zo hoorde de gelukkige Nieuw-Zeelander William Chalmers via zijn huisgenoot al snel over het bericht. Will verscheen de volgende dag met een fles champagne op de plek en tijd die Sarah in haar boodschap had vermeld. De ontmoeting werd door verschillende media vastgelegd.

De eerste date

Om de aandacht van de pers te ontglippen, vroeg Will Sarah mee uit. Eergisteren was hun eerste date, waar veel ‘goedkoop bier’ aan te pas kwam. Will liet weten dat het een fantastische nacht was. Hoewel Sarah van plan was om slechts één dag in Picton te overnachten, besloot ze op Will's uitnodiging een week te blijven en bij hem te slapen.

Specialisten Nieuw-Zeeland

Meer Nieuw-Zeeland.nl

Sponsors