Bungee jumpen in je nakie

Bungee jumpen in je nakie

door Getaway Travel

Wat de Kiwi's nu weer hebben verzonnen... bungee jumpen in je nakie! Op 7 oktober aanstaande vieren ze er de National Nude Day en in Queenstown, World Home of Bungy', doen ze daar vrolijk aan mee door te gaan naaktspringen. Zij noemen het jouw kans 'to indulge your ultimate freedom of expression'.

Vanaf de Kawarau Bridge kun je dit ludieke gevoel van vrijheid ervaren met een sprong in het diepe van 43 meter. Dit is de eerste plek op de wereld waar de commerciële bungee jump in 1988 werd uitgevoerd. Sindsdien zijn er verschillende plekken rond Queenstown waar je op diverse, ijzingwekkende manieren aan een touwtje je naar beneden kunt storten.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 73 reizen naar Nieuw-Zeeland

Op 7 oktober kun je dus in je adams- of eva's-kostuum bungee jumpen. Je betaalt dan ongeveer 22 euro. Liever niet dat iedereen je in je nakie aanschouwt? Dan mag je in je ondergoed, maar dan betaal je wel twee keer zoveel.

Durf je het echt niet aan maar ben je wel benieuwd naar wie wel zo gek is deze sprong te maken? Dan kun je kijken op een speciaal uitkijkplatform en betaal je zo'n 9 euro. Weer eens wat anders dan een voorstelling in de bioscoop... Vanuit Queenstown worden er bustours naar de Kawarau Bridge georganiseerd.

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors