Nieuw-Zeeland is het mooiste

Nieuw-Zeeland is het mooiste

door Getaway Travel

Nieuw-Zeeland is het mooiste land ter wereld! Onlangs kreeg het land dit predikaat op de World Travel Market in Londen. Er is onderzoek gedaan onder vele professionele reisaanbieders en meer dan 1500 fervente reizigers van over de hele wereld. Hieruit bleek dat Nieuw-Zeeland het meest indrukwekkende landschap ter wereld heeft én het beste land is voor outdoor activiteiten.

In Nieuw-Zeeland kom je als buitensport-fanaat dan ook zeker goed aan je trekken. Het land heeft niet alleen veel keus aan sporten, maar mag ook de uitvinding verschillende activiteiten op haar naam schrijven.

ZELF NAAR Nieuw-Zeeland?

Bekijk alle 73 reizen naar Nieuw-Zeeland

Zo werden hier de eerste bungee jumps gemaakt en verzonnen ze er cave raften en zorben. Dit laatste is echt heel bizar. Men neme een heuvel, een grote plastic bal en jij die in die bal plaatsneemt. Om vervolgens als een idioot van de heuvel af te rollen... Meer weten waar je deze outdoor sporten kunt doen? Kijk dan snel op onze sectie Avontuur. Daar lees je meer over bungee jumpen, raften, skydiven, duiken en jet-boaten.

Reizen Nieuw-Zeeland

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors