Christchurch Bungee Rocket Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Christchurch Bungee Rocket

door Getaway Travel

Deze adrenaline kick is uniek in zijn soort in Nieuw-Zeeland! In plaats van boven naar beneden te springen, word je bij de Bungee Rocket van de grond keihard de lucht ingeschoten.

Vastgesnoerd in een speciaal Bungee Rocket Launch Vehicle vlieg je met een snelheid van 160 kilometer per uur richting hemel. Even voel je je gewichtsloos en dan wordt je als een gek terugtrokken richting aarde en blijf je nog even heen en weer vliegen.

ZELF NAAR Christchurch?

Bekijk alle 45 reizen naar Christchurch

Uitzicht over Christchurch

Dit is echt een geweldige ervaring en geschikt voor iedere leeftijd. De Bungee Rocket is schitterend gelegen langs de kust van Christchurch, dus mocht je de Bungee Rocket liever overlaten aan echte adrenaline kickers, heb je toch een mooi uitzicht.

De Bungee Rocket vind je in de New Brighton Mall in Christchurch. Christchurch ligt aan de oostkust van het Zuidereiland aan Highway 1.

Christchurch Bungee Rocket zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Christchurch

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors