Worcester Boulevard

Worcester Boulevard

door Getaway Travel

Middenin het centrum bevindt zich de Worcester Boulevard naar de Botanic Gardens. Voorheen kwam je tijdens deze route historische gebouwen tegen, onder andere Christchurch Cathedral, maar tijdens de aardbevingen in 2010 en 2011 zijn veel gebouwen ingestort.

De wederopbouw in de meeste gebieden van de stad afgerond, in andere gebieden wordt het herbouwen nog steeds gehinderd door schadeclaims en rechtszaken. Gebouwen waar eerst weinig meer van over was zijn nu gerenoveerd of er staat nu iets prachtigs nieuws. Lonely Planet riep Christchurch na de aardbevingen uit als een van de top tien reisbestemmingen in de wereld.

ZELF NAAR Christchurch?

Bekijk alle 49 reizen naar Christchurch

Kunst

Bij mooi weer kun je lekker buiten lunchen, op een van de terrassen of langs de Avon River, die door de hele stad loopt. Kunstliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, het Canterbury Museum, Christchurch Art Gallery en The Court Theatre zijn allemaal binnen handbereik. De historische trams rijden ook langs de Worcester Boulevard, dus dit is een prima plek om op te stappen voor een mooie rit door de stad.

Reizen Christchurch

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors