Hagley Park Jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland begint hier!

Hagley Park

door Getaway Travel

Christchurch heet niet voor niets de Garden City. Er zijn dan ook meer dan 740 parken en tuinen in de stad! Midden in het centrum ligt het gigantische Hagley Park, het op vijf na grootste stadspark van de wereld. Het is echt een fijn park om te ontspannen.

Europese uitstraling

Het is de favoriete spot van de inwoners van Christchurch om te wandelen, fietsen, sporten, picknicken of gewoon om te relaxen. Er vinden regelmatig grote evenementen plaats zoals openluchtconcerten.

ZELF NAAR Christchurch?

Bekijk alle 45 reizen naar Christchurch

Het park heeft een zeer Europese uitstraling omdat kolonisten hier in de achttiende eeuw Europese grassen, bloemen en bomen hebben geplant. In de Botanic Garden in het park vind je de mooiste bomen en bloemen van over de hele wereld. Verder zijn er in Hagley Park visvijvers, sportvelden en golfbanen en Victoria Lake, waar je een boot kunt huren.

Hagley Park zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Nieuw-Zeeland Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Nieuw-Zeeland. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Nieuw-Zeeland Desk!

Reizen Christchurch

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors