Christchurch Tramway

Christchurch Tramway

door Getaway Travel

Wil je zonder al te veel moeite alle hoogtepunten van Christchurch zien? Neem dan de historische Christchurch Tramway. In 1905 werden deze elektrische trams in Christchurch geïntroduceerd en reden zo'n zestig jaar door de stad. Onlangs zijn ze gerestaureerd en sinds 1995 zijn ze weer in gebruik.

De route

De route is zo'n 2,5 kilometer en voert je in 25 minuten langs alle attracties van de stad. Zo kom je onder andere langs Cathedral Square, Aquarium of Discovery, The Arts Centre, The Art Gallery, Botanical Gardens, Canterbury Museum, de Avon River, New Regent Street en de Cathedral Junction.

ZELF NAAR Christchurch?

Bekijk alle 54 reizen naar Christchurch

Bijzondere verhalen

Het is een relaxte manier om de stad aan je voorbij te laten glijden. Je kunt zo vaak uit- en instappen als je wilt. Gewoon lopen is ook een prima optie want de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Maar dan mis je wel allerlei bijzondere en bizarre verhalen van de conducteur. Bijvoorbeeld eentje over Queen Elizabeth die ooit in diezelfde tram een ritje heeft gemaakt.

Heb je iets te vieren? In één van de trams kun je ook eten en cocktails drinken.

Je kunt op verschillende plekken in het centrum opstappen op de Christchurch Tramway en met een All Day Pass kun je zo vaak in- en uitstappen als je wilt. Op de website van Christchurch Tramway vind je meer over de route en andere praktische informatie.

Reizen Christchurch

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors