Christchurch Art Gallery

Christchurch Art Gallery

door Getaway Travel

Vlak naast het Arts Centre in het centrum van Christchurch, ligt het meest opvallende museum van de stad: de Christchurch Art Gallery. In verband met schade na de aardbeving van 2011 is de Art Gallery tot op heden gesloten.

Het gebouw had een indrukwekkende stalen constructie met golvende glasplaten. Een stukje kunst op zich en heel anders dan de overwegend gotisch-victoriaanse gebouwen die je verder in Christchurch ziet. Tegenwoordig houdt de Art Gallery exposities op andere locaties, zoals op 209 Tuam Street. Voor de meest recente informatie klik hier.

ZELF NAAR Christchurch?

Bekijk alle 52 reizen naar Christchurch

Nederlandse namen

In het museum vind je een van de grootste en belangrijkste collecties Nieuw-Zeelandse kunst. Er zijn erg interessante en uitdagende tentoonstellingen te zien. Je zult er ook verschillende Nederlandse namen tegenkomen van geëmigreerde kunstenaars én van oude meesters als Gerard Dou. En het allerbeste is wel dat het compleet gratis is!

De Christchurch Art Gallery ligt op de hoek van de Worcester Boulevard en de Montreal Street in het centrum van Christchurch. Op de website van Christchurch Art Gallery vind je meer over de tentoonstellingen en andere praktische informatie.

Reizen Christchurch

Foto's & video's Christchurch Art Gallery

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors