Paragliden Christchurch

Paragliden Christchurch

door Getaway Travel

Christchurch is een geliefde spot onder de paragliders vanwege de mooie omgeving én omdat je hier het hele jaar de mogelijkheid hebt aan je parachute door de lucht te zweven. Al is de periode tussen oktober en mei de beste vanwege het mooie weer.

Tijdens de tandemflight hoef je je nergens druk om te maken want jouw piloot heeft letterlijk en figuurlijk alle touwtjes in handen. Je hoeft dus alleen maar van het uitzicht te genieten. En dat kun je hier zeker, met de prachtige Canterbury Plains en de Pegasus Bay onder je en de besneeuwde Southern Alps voor je.

ZELF NAAR Christchurch?

Bekijk alle 49 reizen naar Christchurch

Paragliding School

Er zijn dertien startplekken en zeven plekken om weer met beide voeten veilig op de grond te landen, allemaal op een half uurtje afstand van Christchurch. Wanneer je hier de smaak van het paragliden helemaal te pakken hebt, kun je hier trainingen volgen op de Paragliding School en kun je het zelfs schoppen tot instructeur.

Christchurch ligt aan Highway 1 en 74 op het Zuidereiland. Bij het Visitors Information Centre kun je meer informatie krijgen over touroperators van paragliding.

Reizen Christchurch

Foto's & video's Paragliden Christchurch

Specialisten Nieuw-Zeeland

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Nieuw-Zeeland?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuw-Zeeland kenner
Sponsors